VACATURE : ADVOCAAT MEDEWERKER

ALPHEUS Advocatenkantoor is op zoek naar een jong tableauadvocaat - medewerk(st)er of stagiair(e) (m/v/x) om het team te versterken, zo snel mogelijk. Laatstejaars kunnen uiteraard ook solliciteren.
Het aanbod is voor een medewerk(st)er die fulltime wenst opgeleid te worden en/of mee te werken in een multidisciplinair kantoor. Dossiers inzake bestuursrecht (omgevingsrecht, stedenbouw, ambtenarenrecht, overheidsopdrachten, onderwijszaken, functioneren en evalueren, tucht, enz.) en fiscaal recht (erf- en registratiebelastingen, invorderingen voor de fiscus, enz.), maar ook inzake handelsrecht, familiaal vermogensrecht, zakenrecht, ... schrikken je niet af.
We zoeken iemand die in de diepte kan werken; geen oppervlakkig bandwerk, wel diegene die na flink wat zoekwerk  hét spreekwoordelijke cassatiearrest uit 1959 weet terug te vinden en succesvol toe te passen op een concreet dossier. Contacten met cliënten, plaatsbezoeken, pleitwerk zowel voor burgerlijke als administratieve rechtscolleges in Vlaanderen en Brussel, adviezen, conclusies en memories.
Wij bieden verder een volledige en kosteloze kantooraccommodatie aan, waarin voldoende tijd om je stageverplichtingen (pro deo) en/of eigen zaken te behartigen, tegen de standaardvergoeding voor stagiairs (reglement OVB). Je patron volgt je nauwgezet op en helpt waar hij kan.
Voor tableauadvocaten spreken we een forfaitaire vergoeding af pro rata de beschikbaarheid voor het kantoor, maar gelden verder dezelfde (kosteloze) voordelen. Je kan gerust je eigen carrière uitbouwen, thuiswerk is gedeeltelijk mogelijk.
 
Ook al komt er nog een examen aan of loopt je huidig contract nog even door, aarzel niet om je kandidatuur te stellen, uitsluitend per e-mail (met CV) op koen.maenhout@alpheuslaw.been dit uiterlijk vrijdag 10 mei a.s.