VACATURE STAGIAIR(E) / MEDEWERK(ST)ER

ALPHEUS Advocatenkantoor is op zoek naar een stagiair(e) (m/v/x) of junior medewerk(st)er om het team te versterken in september, oktober of november 2017.

Het aanbod is voor een medewerk(st)er die fulltime wenst opgeleid te worden in een multidisciplinair kantoor. Dossiers van op de eerste plaats bestuursrecht (omgevingsrecht, stedenbouw, ambtenarenrecht, overheidsopdrachten, enz.) en fiscaal recht (erfbelastingen, invorderingen voor de fiscus, enz.), maar ook inzake handelsrecht, familiaal vermogensrecht, zakenrecht schrikken je niet af.

We zoeken iemand die in de diepte kan werken; geen oppervlakkig bandwerk, wel diegene die na flink wat zoekwerk  hét cassatiearrest uit 1959 weet terug te vinden en succesvol toe te passen op een concreet dossier. Contacten met cliënten, plaatsbezoeken, pleitwerk zowel voor burgerlijke als administratieve rechtscolleges in Vlaanderen en Brussel, adviezen, conclusies en memories.

Wij bieden verder een volledige en kosteloze kantooraccommodatie aan, waarin voldoende tijd om je stageverplichtingen (pro deo) en eigen zaken te behartigen, tegen de standaardvergoeding voor stagiairs (reglement OVB). Je patron volgt je nauwgezet op en helpt waar hij kan.

Ook al komt er nog een examen aan, aarzel niet om je kandidatuur te stellen, uitsluitend per e-mail (met CV) op koen.maenhout@alpheuslaw.be en dit uiterlijk vrijdag 1 september 2017 a.s.